Cjenik proizvoda

Cjenik u pdf formatu šaljemo na upit!

Naši proizvodi su standardni i moguće ih je pregledati u PDF katalogu. U slučaju specifične potrebe, kupcu možemo izaći u susret i izraditi razne nosače prema nacrtu, koji nisu standardnog tipa.

Imamo svoju alatnicu i sami radimo na procesu razvoja alata i proizvoda. Kupcima pružamo podršku od samog planiranja i nabave do korištenja naših proizvoda.

Pošaljite upit za cjenik

O nama

Od osnivanja 1994. godine bavimo se proizvodnjom, prodajom, i distribucijom elektro i gromobranskog pribora.

Obzirom da imamo svoju alatnicu, sami radimo na procesu razvoja alata iproizvoda. Po potrebi kupcu pružamo podršku od samog planiranja nabave ikorištenja naših proizvoda. Naši proizvodi su standardni i moguće ih je pregledati u katalogu i na našim internetskim stranicama.

U slučaju specifične potrebe, kupcu možemo izaći u susret i izraditi razne nosače prema nacrtu, koji nisu standardnog tipa.

S ciljem konkurentnosti na tržištu, ulaganje u proizvodnju naš je trend. Naša kvaliteta i pristup prepoznata je kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Naše proizvode izvozimo u susjedne zemlje: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo i Mađarska.

Svi naši proizvodi su ispitani i certificirani po HRN EN 62561 normi.

0
0
0
0