Vedriš d.o.o. - O nama

MGV OBRT osnovan je 1994. godine i od tada se bavi:

  • proizvodnjom gromobranskog
  • pribora izrada metalne galanterije - strojna obrada metala
  • konstrukcija i izrada alata

Kao odgovor na širenje poslovanja, 2006. godine osnivamo poduzeće VEDRIŠ D.O.O. Od osnivanja se bavimo proizvodnjom, prodajom i distribucijom elektro i gromobranskog pribora.

Obzirom da imamo svoju alatnicu, sami radimo na procesu razvoja alata i proizvoda. Po potrebi kupcu pružamo podršku od samog planiranja nabave i korištenja naših proizvoda.

Naši proizvodi su standardni i moguće ih je pregledati u katalogu i na našim internetskim stranicama. U slučaju specifične potrebe, kupcu možemo izaći u susret i izraditi razne nosače prema nacrtu, koji nisu standardnog tipa.

S ciljem konkurentnosti na tržištu, ulaganje u proizvodnju naš je trend. Naša kvaliteta i pristup prepoznata je kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Naše proizvode izvozimo u susjedne zemlje: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo i Mađarska.

Svi naši proizvodi su ispitani i certificirani po HRN EN 62561 normi.

U smjeru širenja tržišta radimo i dalje, a kao odgovor na kvalitetan sustav upravljanja kvalitetom i okolišem, ponosni smo vlasnici certifikata ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.
Svi naši proizvodi su ispitani i certificirani po HRN EN 62561 normi
. Naše ciljano tržište u narednim godinama poslovanja su zemlje EU.
Politika upravljanja kvalitetom i okolisem.pdf