U smjeru širenja tržišta radimo i dalje, a kao odgovor na kvalitetan sustav upravljanja kvalitetom i okolišem, ponosni smo vlasnici certifikata ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Naše ciljano tržište u narednim godinama poslovanja su zemlje EU.

MGV OBRT osnovan je 1994 godine i od tada se bavi:

  • proizvodnjom gromobranskog pribora
  • izrada metalne galanterije -strojna obrada metala
  • konstrukcija i izrada alata

Kao odgovor na širenje poslovanja, 2006. godine osnivamo poduzeće VEDRIŠ D.O.O. Od osnivanja se bavimo proizvodnjom, prodajom, i distribucijom elektro i gromobranskog pribora.

Obzirom da imamo svoju alatnicu, sami radimo na procesu razvoja alata i proizvoda. Po potrebi kupcu pružamo podršku od samog planiranja nabave i korištenja naših proizvoda. Naši proizvodi su standardni i moguće ih je pregledati u katalogu i na našim internetskim stranicama. U slučaju specifične potrebe, kupcu možemo izaći u susret i izraditi razne nosače prema nacrtu, koji nisu standardnog tipa.

Sa ciljem konkurentnosti na tržištu, ulaganje u proizvodnju naš je trend. Naša kvaliteta i pristup prepoznata je kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu. Naše proizvode izvozimo u susjedne zemlje: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo i Mađarska.

 

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem

Vedriš d.o.o. - O nama

Ovdje možete vidjeti i preuzeti dokument u .pdf formatu:
Politika upravljanja kvalitetom i okolišem.pdf